Zapraszamy na specjalną edycję „Kolacji u Jack’a”, będzie to nie lada gratka dla entuzjastów pikantnych dań.
Ostra edycja już 30.09. – rezerwację miejsc 730-121-131!
Przystawka
Carpaccio z tuńczyka / tapioka z wasabi
/ oliwa szczypiorkowa / ogórek świeży piklowany z jalapeno / puree z wędzonego topinamburu / piana z buraka i Whisky Tennessee / pieczywo
Zupa
Boczniak / konfitura ze śliwki i czerwonego wina / wędzona śmietana / pomidorki cherry palone z chilli i Whisky Fire
Danie główne
Żebro grillowane w BBQ / puree z kalafiora z chilli / ziemniak z ognia / wędzony bekon / sałata rzymska palona / sos z borowika i Whisky Gentleman
Deser
Crème brûlée / szkło jadalne / coulis malinowe / ziemia z czekolady białej i chilli / piana Whisky Honey
+ shoty/drinki (200 ml Jack Daniel’s)
159 zł/os.