Szukasz pracy?

DOŁĄCZ DO NAS

Praca

Rozwijaj umiejętności i pasje z nami

Jeśli interesuje Cię kariera w restauracyjnej branży i chcesz być częścią naszego zespołu, to jesteśmy zainteresowani Twoim talentem.
W Restauracji Kanwa dbamy o rozwijanie pasji, umiejętności i kreatywności naszych pracowników.
Sprawdź dostępne stanowiska i dołącz do naszej restauracyjnej rodziny.

Dołącz do nas

Aktualnie poszukujemy

Manager

Kierownik Sali

Kucharz

Pomoc kuchenna

Kelner/kelnerka

Czekamy na Ciebie

Dołącz do nas

Jeśli jesteś zainteresowany/a dołączeniem do naszego zespołu, prosimy o przesłanie swojego aktualnego CV na adres

kontakt@restauracjakanwa.pl

W tytule wiadomości prosimy o umieszczenie nazwy stanowiska, na które aplikujesz.


Aplikuj

Copyright Kanwa

© 2024
0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pusty

    Główne zadania dla Ciebie

    • Zarządzanie zespołem: rekrutacja nowych członków zespołu, szkolenia podnoszące poziom wiedzy i umiejętności, tworzenie grafiku, rozmowy motywacyjne
    • Realizacja planu sprzedażowego
    • Współpraca z działem marketingu
    • Zarządzanie budżetem
    • Administracja dokumentami, obsługa systemu POS: wprowadzanie faktur, zarządzanie magazynem, przygotowywanie dokumentów do  księgowości, prowadzenie dokumentacji pracowniczej
    • Składanie zamówień, kontakty z dostawcami, negocjowanie cen
    • Pilnowanie porządku w lokalu oraz przestrzeganie jego standardów
    • Praca z zespołem, wspieranie pracowników na stanowiskach pracy
    • Opieka nad social media oraz współpraca z naszą firmą graficzną
    • Organizacja oraz opieka nad przygotowaniem i przebiegiem imprez cateringowych
    • Dbanie o najwyższy standard obsługi gości i tworzenie przyjemnej atmosfery w restauracji i imprezach zewnętrznych

    Na czym nam zależy?

    • Minimum 2 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym
    • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
    • Komunikatywna znajomość języka angielskiego ( mile widziana ) 
    • Umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
    • Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne i komunikacyjne
    • Wysoka kultura osobista

    Na co możesz liczyć?

    • Atrakcyjne wynagrodzenie
    • Wynagrodzenie zawsze na czas 
    • Dodatkowe premie 
    • Udział z Szkoleniach Managerskich 
    • Możliwość wprowadzania własnych pomysłów 
    • Pracę w zespole który stale się rozwija 
    • Komputer służbowy 
    • Dodatek za dojazdy do pracy 
    • Rozmowa z właścicielami o inicjatywach i rozwoju oraz możliwość ich wprowadzania    
    • Stabilne warunki zatrudnienia
    • Możliwość dostosowania czasu pracy   

    Na co możesz liczyć?

    • pracę przy nietuzinkowym projekcie– nasza restauracja nie jest kolejną nudną restauracją, Stworzyliśmy lifestylowy koncept, gdzie pozytywny klimat restauracji i obsługi będzie łączył się z wyjątkowej jakości jedzeniem, najlepszymi koktajlami i przystępną ceną
    • możliwość kreowania karty win, jak i ofert uzupełniających podstawową ofertę restauracji;
    • zbudowanie  zespołu profesjonalistów, którzy będą dzielić będą z Tobą pasję i zaangażowanie do tworzenia nowego miejsca;
    • atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe, uzupełnianie premią od wyników sprzedażowych;
    • dowolną formę zatrudnienia– B2B, umowa o pracę?- to Ty decydujesz;
    • brak nudy– każdy dzień będzie pełen wyzwań, a nasza restauracja to dopiero początek budowania naszego portfolio.
    • szkolenia wyjazdowe oraz organizowane na miejscu i wszelkie niezbędne narzędzia do pracy
    • wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas 
    • ambitny i zgrany zespół który pomożesz rozwijać 
    • praca w czystym i zadbanym miejscu wraz z nowym sprzętem 
    • grafik który uwzględnia Twoje potrzeby indywidualne i rodzinne

    Na czym nam zależy?

    • doświadczenie na stanowisku Kierownika zmiany/ Kierownika Sali
    • umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów: zarówno z Gośćmi, jak i Współpracownikami;
    • pracy zespołowej- wierzymy, że tylko dzięki niej można osiągnąć prawdziwy sukces;
    • kreowanie specjalnych ofert sprzedażowych, zgodnie z kalendarzem marketingowym;
    • zaangażowanie w powierzone obowiązki;
    • doskonałej umiejętności organizowania swojej pracy, jak i podległego Zespołu;
    • posiadanie aktualnego orzeczenia do celów sanitarno- epidemiologicznych;

    Główne zadania dla Ciebie

    • Będziesz „duszą” restauracji, dbając o najlepszy poziom serwisu i zadowolenie naszych Gości;
    • Wspieranie Szefa Kuchni i Managera Markeringu w pełnieniu codziennych obowiązków;
    • Kierowanie Zespołem Kelnerów- rekrutacja, motywowanie, prowadzenie cyklicznych szkoleń i codziennych odpraw;
    • Rozliczanie zmian;
    • Monitorowanie i raportowanie wyników sprzedaży;
    • Dbanie o stany magazynowe: inwentaryzacje, zamówienia, rozliczenia;
    • Współpraca ze wszystkimi Członkami Zespołu;
    • Kreowanie własnych pomysłów oraz przedstawianie wizji Właścicielom

    Oferujemy

    • Praca w nowej kuchni i z nowym sprzętem  

    • Praca w godzinach do indywidualnego ustalenia

    • Możliwość zatrudnienia: umowa o pracę  lub umowa-zlecenie

    • Stała praca oraz wynagrodzenie zawsze na czas

    • Praca w rozwijającym się zespole 

    • Droga awansu na wyższe stanowiska

    • Poszerzanie wiedzy i umiejętności poprzez wyjazdy na szkolenia oraz szkolenia na miejscu

    • Możliwość uczestniczenia w konkursach kulinarnych

    • Atrakcyjne wynagrodzenie (ustalone podczas rekrutacji)

    Mile widziane

    • Doświadczenie w kuchni na w/w stanowisku

    • Umiejętność szybkiego uczenia się przygotowywania nowych potraw

    • Dbanie o stanowisko pracy 

    • Umiejętności pracy w zespole 

    • Umiejętność radzenia sobie przy przygotowywaniu i wydawaniu dań restauracyjnych, organizacji i  wydawaniu dań na wynos, przygotowywaniu imprez okolicznościowych. 

    • Punktualność, pracowitość , sumienność, uczciwość

    • Chęć do pracy i pozytywne nastawienie

    • Wysoka kultura osobista

    Wymagania

    • Doświadczenie w kuchni na w/w stanowisku lub możliwość przyuczenia 

    • Dbanie o stanowisko pracy i powierzonych urządzeń 

    • Umiejętność magazynowania produktów spożywczych 

    • Umiejętności pracy w zespole

    • Punktualność, pracowitość , sumienność, uczciwość

    • Chęć do pracy i pozytywne nastawienie

    • Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych  

    • Prawo jazdy kategorii B

    Oferujemy

    • Praca w nowo otwartej kuchni 

    • Praca w godzinach do indywidualnego ustalenia

    • Możliwość zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa-zlecenie

    • Stała i pewna praca oraz wynagrodzenie zawsze na czas

    • Praca w rozwijającym się zespole 

    • Droga awansu na wyższe stanowiska

    • Atrakcyjne wynagrodzenie (ustalone podczas rekrutacji)

    Na co możesz liczyć?

    • szkolenia wyjazdowe oraz organizowane na miejscu i wszelkie niezbędne narzędzia do pracy

    • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, cały etat lub umowę zlecenie zgodnie z Twoją potrzebą
    • grafik który uwzględnia Twoje potrzeby indywidualne i rodzinne
    • wynagrodzenie zasadnicze i system premiowy
    • napiwki i gratyfikacje od Gości w pełni należą do Ciebie jako nagroda za Twoją pracę 
    • wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas
    • ambitny i zgrany zespół który pomożesz rozwijać
    • praca w czystym i zadbanym miejscu z nowym sprzętem

    Na czym nam zależy?

    • gotowości do pracy zmianowej (również w weekendy)
    • dobrej organizacji pracy
    • zaangażowaniu w pracę
    • staranności i dbałości o standardy
    • mile widziana będzie obsługa kasy fiskalnej POS oraz terminala
    • umiejętności obsługi klienta
    • umiejętności oceny zadowolenia klienta i reagowanie na jego potrzeby

    Główne zadania dla Ciebie

    • obsługa Gości tj. prowadzenie do stolika, odbieranie zamówień, podawanie dań i napojów
    • przygotowywanie napojów zimnych i ciepłych
    • utrzymywanie standardów restauracji
    • dbanie o miejsce pracy i powierzony sprzęt, przestrzeganie przepisów BHP i HACCP