Szukasz pracy?
DOŁĄCZ DO NAS
Praca
Rozwijaj umiejętności i pasje z nami
Jeśli interesuje Cię kariera w restauracyjnej branży i chcesz być częścią naszego zespołu, to jesteśmy zainteresowani Twoim talentem.
W Restauracji Kanwa dbamy o rozwijanie pasji, umiejętności i kreatywności naszych pracowników.
Sprawdź dostępne stanowiska i dołącz do naszej restauracyjnej rodziny.
Czekamy na Ciebie
Dołącz do nas
Jeśli jesteś zainteresowany/a dołączeniem do naszego zespołu, prosimy o przesłanie swojego aktualnego CV na adres
kontakt@restauracjakanwa.pl
W tytule wiadomości prosimy o umieszczenie nazwy stanowiska, na które aplikujesz.
Aplikuj
Godziny otwarcia
- Pon.-czw.: 12:00 – 20:00
- Pt.-Sob.: 12:00 – 21:00
- Niedz.: 12:00 – 20:00
Sprawdź
Copyright Kanwa
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne Zawsze aktywne
Preferencje
Statystyka
Marketing
Główne zadania dla Ciebie
- Zarządzanie zespołem: rekrutacja nowych członków zespołu, szkolenia podnoszące poziom wiedzy i umiejętności, tworzenie grafiku, rozmowy motywacyjne
- Realizacja planu sprzedażowego
- Współpraca z działem marketingu
- Zarządzanie budżetem
- Administracja dokumentami, obsługa systemu POS: wprowadzanie faktur, zarządzanie magazynem, przygotowywanie dokumentów do księgowości, prowadzenie dokumentacji pracowniczej
- Składanie zamówień, kontakty z dostawcami, negocjowanie cen
- Pilnowanie porządku w lokalu oraz przestrzeganie jego standardów
- Praca z zespołem, wspieranie pracowników na stanowiskach pracy
- Opieka nad social media oraz współpraca z naszą firmą graficzną
- Organizacja oraz opieka nad przygotowaniem i przebiegiem imprez cateringowych
- Dbanie o najwyższy standard obsługi gości i tworzenie przyjemnej atmosfery w restauracji i imprezach zewnętrznych
Na czym nam zależy?
- Minimum 2 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego ( mile widziana )
- Umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
- Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne i komunikacyjne
- Wysoka kultura osobista
Na co możesz liczyć?
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Wynagrodzenie zawsze na czas
- Dodatkowe premie
- Udział z Szkoleniach Managerskich
- Możliwość wprowadzania własnych pomysłów
- Pracę w zespole który stale się rozwija
- Komputer służbowy
- Dodatek za dojazdy do pracy
- Rozmowa z właścicielami o inicjatywach i rozwoju oraz możliwość ich wprowadzania
- Stabilne warunki zatrudnienia
- Możliwość dostosowania czasu pracy
Na co możesz liczyć?
- pracę przy nietuzinkowym projekcie– nasza restauracja nie jest kolejną nudną restauracją, Stworzyliśmy lifestylowy koncept, gdzie pozytywny klimat restauracji i obsługi będzie łączył się z wyjątkowej jakości jedzeniem, najlepszymi koktajlami i przystępną ceną
- możliwość kreowania karty win, jak i ofert uzupełniających podstawową ofertę restauracji;
- zbudowanie zespołu profesjonalistów, którzy będą dzielić będą z Tobą pasję i zaangażowanie do tworzenia nowego miejsca;
- atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe, uzupełnianie premią od wyników sprzedażowych;
- dowolną formę zatrudnienia– B2B, umowa o pracę?- to Ty decydujesz;
- brak nudy– każdy dzień będzie pełen wyzwań, a nasza restauracja to dopiero początek budowania naszego portfolio.
- szkolenia wyjazdowe oraz organizowane na miejscu i wszelkie niezbędne narzędzia do pracy
- wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas
- ambitny i zgrany zespół który pomożesz rozwijać
- praca w czystym i zadbanym miejscu wraz z nowym sprzętem
- grafik który uwzględnia Twoje potrzeby indywidualne i rodzinne
Na czym nam zależy?
- doświadczenie na stanowisku Kierownika zmiany/ Kierownika Sali
- umiejętność szybkiego nawiązywania kontaktów: zarówno z Gośćmi, jak i Współpracownikami;
- pracy zespołowej- wierzymy, że tylko dzięki niej można osiągnąć prawdziwy sukces;
- kreowanie specjalnych ofert sprzedażowych, zgodnie z kalendarzem marketingowym;
- zaangażowanie w powierzone obowiązki;
- doskonałej umiejętności organizowania swojej pracy, jak i podległego Zespołu;
- posiadanie aktualnego orzeczenia do celów sanitarno- epidemiologicznych;
Główne zadania dla Ciebie
- Będziesz „duszą” restauracji, dbając o najlepszy poziom serwisu i zadowolenie naszych Gości;
- Wspieranie Szefa Kuchni i Managera Markeringu w pełnieniu codziennych obowiązków;
- Kierowanie Zespołem Kelnerów- rekrutacja, motywowanie, prowadzenie cyklicznych szkoleń i codziennych odpraw;
- Rozliczanie zmian;
- Monitorowanie i raportowanie wyników sprzedaży;
- Dbanie o stany magazynowe: inwentaryzacje, zamówienia, rozliczenia;
- Współpraca ze wszystkimi Członkami Zespołu;
- Kreowanie własnych pomysłów oraz przedstawianie wizji Właścicielom
TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW
- Utrzymywanie i budowa trwałych relacji z Klientami na zasadzie win-win
- Osiąganie planu sprzedaży
- Odpowiedzialność za sprzedaż i opiekę nad istniejącymi Klientami oraz zdobywanie nowych
- Realizacja planów/ budżetów sprzedażowych
Mile widziane
- Doświadczenie w branży HoReCa
- Doświadczenie w marketingu – socjal media
OFERUJEMY
- Stabilną pracę i możliwość dynamicznego rozwoju
- Atrakcyjne wynagrodzenie na start + możliwość premii za osiąganie planów
- Mocne wsparcie zespołu administracyjnego
- Elastyczne godziny pracy
- Program szkoleń profesjonalnych i rozwoju osobistego
- Możliwość wprowadzania własnych pomysłów i idei
- Uznanie i docenianie efektów i wyników pracy
- Wyjątkowa okazja do osiągnięcia swoich marzeń i zawodowych i rozwoju osobistego
NASZE WYMAGANIA
- Umiejętność skutecznego negocjowania oraz wypracowania rozwiązań win-win dla obu stron
- Znakomite umiejętności interpersonalne i komunikacyjne
- Dobra organizacja własnej pracy
- Doświadczenie jak w załączonym opisie w zakresie opieki nad istniejącymi klientami i zdobywanie nowych
- Osiąganie planu sprzedaży
Nasze wymagania
- Doświadczenie w pracach biurowych
- Znajomość sprzętu biurowego
- Znajomość obsługi komputera oraz systemu Windows
- Obsługa MS office (word, exel)
- Praca w niepełnym wymiarze godzin – 2-3 dni / tydzień
Praca w niepełnym wymiarze godzin – 2-3 dni / tydzień
Oferujemy
Praca w nowej kuchni i z nowym sprzętem
Praca w godzinach do indywidualnego ustalenia
Możliwość zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa-zlecenie
Stała praca oraz wynagrodzenie zawsze na czas
Praca w rozwijającym się zespole
Droga awansu na wyższe stanowiska
Poszerzanie wiedzy i umiejętności poprzez wyjazdy na szkolenia oraz szkolenia na miejscu
Możliwość uczestniczenia w konkursach kulinarnych
Atrakcyjne wynagrodzenie (ustalone podczas rekrutacji)
Mile widziane
Doświadczenie w kuchni na w/w stanowisku
Umiejętność szybkiego uczenia się przygotowywania nowych potraw
Dbanie o stanowisko pracy
Umiejętności pracy w zespole
Umiejętność radzenia sobie przy przygotowywaniu i wydawaniu dań restauracyjnych, organizacji i wydawaniu dań na wynos, przygotowywaniu imprez okolicznościowych.
Punktualność, pracowitość , sumienność, uczciwość
Chęć do pracy i pozytywne nastawienie
Wysoka kultura osobista
Wymagania
Doświadczenie w kuchni na w/w stanowisku lub możliwość przyuczenia
Dbanie o stanowisko pracy i powierzonych urządzeń
Umiejętność magazynowania produktów spożywczych
Umiejętności pracy w zespole
Punktualność, pracowitość , sumienność, uczciwość
Chęć do pracy i pozytywne nastawienie
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Prawo jazdy kategorii B
Oferujemy
Praca w nowo otwartej kuchni
Praca w godzinach do indywidualnego ustalenia
Możliwość zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa-zlecenie
Stała i pewna praca oraz wynagrodzenie zawsze na czas
Praca w rozwijającym się zespole
Droga awansu na wyższe stanowiska
Atrakcyjne wynagrodzenie (ustalone podczas rekrutacji)
Na co możesz liczyć?
szkolenia wyjazdowe oraz organizowane na miejscu i wszelkie niezbędne narzędzia do pracy
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, cały etat lub umowę zlecenie zgodnie z Twoją potrzebą
- grafik który uwzględnia Twoje potrzeby indywidualne i rodzinne
- wynagrodzenie zasadnicze i system premiowy
- napiwki i gratyfikacje od Gości w pełni należą do Ciebie jako nagroda za Twoją pracę
- wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas
- ambitny i zgrany zespół który pomożesz rozwijać
- praca w czystym i zadbanym miejscu z nowym sprzętem
Na czym nam zależy?
- gotowości do pracy zmianowej (również w weekendy)
- dobrej organizacji pracy
- zaangażowaniu w pracę
- staranności i dbałości o standardy
- mile widziana będzie obsługa kasy fiskalnej POS oraz terminala
- umiejętności obsługi klienta
- umiejętności oceny zadowolenia klienta i reagowanie na jego potrzeby
Główne zadania dla Ciebie
- obsługa Gości tj. prowadzenie do stolika, odbieranie zamówień, podawanie dań i napojów
- przygotowywanie napojów zimnych i ciepłych
- utrzymywanie standardów restauracji
- dbanie o miejsce pracy i powierzony sprzęt, przestrzeganie przepisów BHP i HACCP